Cursus Excel Amsterdam

Werkt u veel met Excel, of vergt uw (nieuwe) baan dat u daar binnenkort mee aan de slag gaat? Dan is een cursus Excel in Amsterdam bijzonder handig. Afhankelijk van uw startniveau biedt HR-ICT meerdere soorten Excel training aan, bedoeld om het populaire spreadsheetprogramma van Microsoft zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Uiteraard afhankelijk van uw eigen wensen en doelen.

Om die reden kunt u de keuze maken uit meerdere verschillende cursussen, uiteenlopend in niveau. Heeft u weinig tot geen ervaring met spreadsheets en/of Excel, dan is de Basiscursus het logische startpunt. Weet u al iets meer en wilt u uw kennis over Excel verder uitbreiden, dan kunt u kiezen voor een van de trainingen voor gevorderden. Ten slotte heeft HR-ICT ook een aantal cursussen voor specialisten die nóg een stapje verder willen gaan.

Alle cursussen Excel »

Excel basis training in Amsterdam voor beginners

Excel bestaat al decennia lang en vrijwel iedereen krijgt er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Bij sommigen blijft dat bij een simpele verrekening voor een privé administratie, bij de ander wordt daar op het werk om gevraagd. In de huidige informatiemaatschappij vragen werkgevers meer en meer om een grondige kennis van Excel. Een cursus Excel voor beginners in Amsterdam is daarom zeer waardevol. U leert de belangrijkste functionaliteiten van het programma kennen.

U ontvangt hiervoor standaard lesmateriaal en een uitgebreid lesboek met oefenbestanden. Doel van de Basiscursus is het begrip van de mogelijkheden van Excel te vergroten en de werking van het programma te doorgronden. Onze handige tips zorgen er bovendien voor dat u een stuk sneller en efficiënter met spreadsheets kunt werken. Na het volgen van deze cursus kunt u zorgeloos met Excel aan de slag.

Cursus Excel voor gevorderden in Amsterdam

Kent Excel voor u nog maar weinig geheimen? Heeft u de basis van Excel goed onder de kie? Dat kan kloppen, maar er valt natuurlijk altijd wel ergens (forse) winst te boeken. Ook wanneer u de basisfuncties onder de knie heeft. U kunt zich bijvoorbeeld verder verdiepen in lijsten, tabellen en draaitabellen. Daarvoor bieden wij deze cursus aan. Ook is het mogelijk om een cursus Excel te volgen in Amsterdam om beter te leren werken met functies en macro’s.

Speciaal voor managers, sales managers, gegevensanalisten, business-partners, controllers, financials en ervaren Excel gebruikers is er de ‘snelcursus’ draaitabellen. Dat is een samenvattingsrapportage, gebaseerd op een gegevensbestand. U kunt daarbij denken aan een download uit een financieel systeem (SAP, Exact) of uit een personeelsinformatiesysteem. Ook worden draaitabellen vaak gebruikt om gegevens te analyseren. In deze cursus leert u daar alles over.

Cursus Excel Amsterdam incompany en klassikaal

Naast een de trainingen voor beginners en gevorderden, bieden wij voor specialisten een cursus Excel aan in Amsterdam die zich richt op macro’s en VBA, of invoegtoepassing PowerPivot. Alle cursussen, dus van beginner tot specialist, kunnen door heel Nederland incompany worden gegeven. Wilt u klassikaal een Excel training bijwonen in Amsterdam, dan dan kunt u zich inschrijven via onderstaande contact button. De cursussen in Amsterdam gaan door bij minimaal 2 inschrijvingen; dit is bijna altijd het geval.

Daarnaast is het mogelijk om individueel een Excel cursus te volgen. De kosten hiervoor liggen uiteraard wel iets hoger. HR-ICT biedt tevens de gelegenheid tot werkplekbegeleiding. We komen dan naar uw bedrijf/organisatie toe en helpen u, of uw personeel bij hun spreadsheetwerkzaamheden. Het doel daarvan is om zo snel mogelijk de zelfstandigheid te bevorderen.

Neem contact op »

Overige informatie cursus Excel in Amsterdam

Voor u aan de cursus begint, stellen we alles zo goed mogelijk af op de leerdoelen van de groep of het individu. Doordat groepen nooit meer dan 6 deelnemers hebben, kunnen we een persoonlijke, kwalitatieve benadering garanderen. En heeft u na afloop van de cursus Excel in Amsterdam nog vragen, dan kunt u tot 6 weken lang zonder extra kosten vragen stellen aan onze helpdesk.

De cursus locatie in Amsterdam

De klassikale Excel cursussen in Amsterdam worden gegeven in het Trivium-gebouw aan de  Derkinderenstraat 24, 1062DB te Amsterdam. Bij het gebouw is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is hier gratis.
De locatie ligt op loopafstand (500m) vanaf het NS-station Amsterdam Lelylaan.