Cursus Excel in Amsterdam

Excel is met miljoenen gebruikers een van de meest populaire softwareprogramma’s ter wereld. Werken met een uitgebreid softwareprogramma als Excel vraagt de nodige aandacht, zowel voor beginners als voor ervaren gebruikers. Ben je op zoek naar een cursus Excel in Amsterdam? HR-ICT biedt in Amsterdam en omstreken Excel cursussen voor beginners, gevorderden en ervaren gebruikers. Met onze cursussen bieden wij maatwerk op elk gewenst niveau!

Heb je al eens een tabel in Excel gemaakt? Of ken je Excel alleen van naam? Voor jou als beginner hebben we een speciale basiscursus Excel ontwikkeld die tevens uitermate geschikt als opfriscursus. Werk jij al met Excel, maar wil je geavanceerde functies gaan gebruiken? Dan hebben wij voor jou als ervaren gebruiker de Excel cursussen voor gevorderden. Tijdens de cursus leer je hoe je met Excel snel en gemakkelijk gegevensbestanden kunt rapporteren en analyseren. Heb je dit reeds onder de knie? Dan is er voor gevorderden een uitdagende cursus waarbij dieper wordt ingegaan op de diverse functies en het opnemen, (beperkt) aanpassen en uitvoeren van macro’s. Twijfel jij tussen de basiscursus en de cursus voor gevorderden? Onze handige instaptoets geeft je in tien minuten inzicht in jouw eigen Excel vaardigheden. Zo weet je zeker dat de gekozen cursus aansluit op jouw kennis en ervaring. Deze instaptoets kan je aanvragen via het contactformulier.

Is jouw Excel basiskennis dusdanig stevig dat je toe bent aan de volgende stap? Speciaal voor jou hebben wij een aantal unieke Excel-cursussen op maat ontwikkeld. Wat denk je van de Excel cursus Macro’s en VBA, of de cursus Power Pivot? Graag vertellen wij je meer over onze specialistische cursussen, die eveneens zijn gericht op eindgebruikers van Excel.

Excel cursussen bij HR-ICT opleidingen

Hoe wordt de Cursus Excel in Amsterdam gegeven?

Klassikaal (open inschrijving)

De basiscursus en de cursussen voor gevorderden kan je klassikaal volgen. De klassikale cursussen in Amsterdam gaan al door bij minimaal 2 deelnemers; dat is dus bijna gegarandeerd zeker. We werken altijd met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er voor iedere afzonderlijke cursist voldoende tijd en aandacht. De planning van de klassikale Excel cursussen staat op deze agenda pagina. Staat er geen geschikte datum tussen en wil je toch graag een cursus volgen dan kunnen we in overleg een andere datum inplannen.

agenda »

Individuele training

Ook een strikt individuele cursus Excel is in Amsterdam is mogelijk; een 1 op 1 cursus kost wel wat meer. Daar staat tegenover dat je de volledige aandacht van de docent krijgt en dat de cursus volledig op maat kan worden samengesteld.

De cursus wordt daarnaast vanuit je specifieke leerdoel, of die van je organisatie gegeven. Heb je in jouw situatie niets aan (bijvoorbeeld) draaitabellen, dan zullen we dat onderwerp ook niet uitgebreid behandelen. Dat spreekt voor zich.

Incompany

Onze cursussen, of ze nou bedoeld zijn voor beginners of experts, worden ook incompany gegeven. Wij komen dan bij uw bedrijf/organisatie langs. Dat doen we door heel Nederland, dus ook in Amsterdam. Heeft uw organisatie geen geschikte cursuslocatie of geen laptops; geen probleem; ook dat kunnen we regelen. Incompany cursussen worden ook op maat samengesteld.

Incompany cursussen >>

Excel cursus voor beginners in Amsterdam

Werk je met cijfers of gegevensbestanden, maar kent Excel nog (te) veel geheimen? Dan is de Cursus Excel Basis iets voor je. Je leert werken met de praktische mogelijkheden van het programma, zoals het samenstellen, filteren en sorteren van een gegevensbestand. Ook eenvoudige berekeningen komen aan de orde. Wel wordt hierbij enige basiskennis van Windows verondersteld.

Wanneer je deze cursus in Amsterdam gaat volgen, krijgt u een uitgebreid lesboek met oefenbestanden, zodat je de opgedane kennis meteen kunt testen. Uiteraard staan we je bij met tips, zodat je de belangrijkste basisprincipes van het programma snel onder de knie krijgt. Na afloop heb je een beter begrip van de mogelijkheden en voor welke doeleinden je Excel kunt inzetten.
Meer info over de basiscursus Excel (programma, planning en kosten).

Cursus Excel voor gevorderden en specialisten

Zit de basiskennis wel goed en bent je er klaar voor om Excel verder te ontdekken? Dan is een cursus Excel in Amsterdam voor gevorderden de beste keus. Omdat de vraag hiernaar uiteenloopt, spitsen deze trainingen zich ieder afzonderlijk toe op specifieke onderwerpen. In de cursus over functies en macro’s worden onderwerpen als Voorwaardelijke Opmaak, Verticaal Zoeken en het combineren van functies behandeld.

Ook is er de snelcursus draaitabellen, onder meer bedoeld voor managers, gegevensanalisten en financial controllers. Deze is net iets anders dan de vergelijkbare cursus die zich richt op lijsten, tabellen en draaitabellen. Hierin wordt diep en zeer uitgebreid ingegaan op het samenstellen van draaitabellen en draaigrafieken. Weet je niet precies welke cursus voor u het meest geschikt is, neem dan even contact op.

Neem contact op »

Specialistische Cursus Excel in Amsterdam

Wil je jezelf verder bekwamen in macro’s en VBA, of business intelligence tool PowerPivot? Kies dan voor een van onze gespecialiseerde cursussen in Amsterdam. Voor meer informatie over de trainingen op het gebied van PowerPivot, klik je hier. Voor macro’s en VBA kan je hier kijken. Heb je voor die tijd nog vragen over onze cursussen, neem dan even contact op.

Neem contact op »

Overige informatie cursus Excel in Amsterdam

Voor je aan de cursus begint, stellen we alles zo goed mogelijk af op de leerdoelen van de groep of het individu. Doordat groepen nooit meer dan 6 deelnemers hebben, kunnen we een persoonlijke, kwalitatieve benadering garanderen. En heb je na afloop van de cursus Excel in Amsterdam nog vragen, dan kan je tot (minimaal) 6 weken lang zonder extra kosten vragen stellen aan onze helpdesk.

De cursus locatie in Amsterdam

De klassikale Excel cursussen in Amsterdam worden gegeven in het Aristo Meeting Center aan de Teleportboulevard 100 te Amsterdam.

Betaald parkeren kan op het parkeerplatform van Aristo. De parkeerkosten bedragen ongeveer €10.
De locatie ligt direkt naast het NS-station Amsterdam-Sloterdijk.

Alle Excel cursussen »