Cursus Excel Arnhem

Werkt u veel met Excel, of moet u daar voor een nieuwe functie mee aan de slag? Dan is een cursus Excel in Arnhem geen overbodige luxe. HR-ICT biedt de Excel training aan die past bij wat u nodig heeft. HR-ICT werkt met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Microsoft Excel is een zeer uitgebreid programma. Daarom kunt u de keuze maken uit meerdere verschillende cursussen, uiteenlopend in niveau. Heeft u weinig tot geen ervaring met Excel, dan is de Basiscursus aan te bevelen. Ook als u lange tijd geleden eens een cursus Excel heeft gevolgd, dan is de basis cursus Excel een prima opfriscursus. Weet u al meer en wilt u uw kennis over Excel verder uitbreiden, dan kunt u kiezen voor een van de trainingen voor gevorderden. Bij twijfel is een instaptoets beschikbaar. Ten slotte heeft HR-ICT ook een aantal cursussen voor specialisten die nóg een stapje verder willen gaan.

Alle cursussen Excel »

Excel basis training in Arnhem voor beginners

Excel bestaat al decennia lang en vrijwel iedereen krijgt er ooit in zijn of haar leven mee te maken. Bij sommigen blijft dat bij een eenvoudige administratie van overuren en opgenomen vakantieuren bij de ander wordt daar op het werk om gevraagd. Solliciteren op een kantoorbaan zonder goede kennis van Excel is bijna kansloos. Kijk de advertenties er maar eens op na. Een cursus Excel voor beginners in Arnhem is in dat soort gevallen zeer waardevol. U leert de belangrijkste functies en nieuwe mogelijkheden van het programma kennen.

U ontvangt hiervoor standaard lesmateriaal en een uitgebreid lesboek met oefenbestanden. Doel van de Basiscursus is het begrip van de mogelijkheden van Excel te vergroten en de werking van het programma te doorgronden. Na het volgen van de cursus weet u hoe het programma Excel echt werkt. Onze handige tips zorgen er bovendien voor dat u een stuk sneller en efficiënter met spreadsheets kunt werken.

Cursus Excel voor gevorderden in Arnhem

Heeft u de basis van Excel goed onder de knie? Dan wordt het wellicht tijd voor verdieping van uw kennis van Excel. Wie weet kunt u dan de Excel specialist die een andere baan heeft gevonden vervangen. U kunt zich bijvoorbeeld verder verdiepen in lijsten, tabellen en draaitabellen. Daarvoor bieden wij deze cursus aan. Ook is het mogelijk om een cursus Excel te volgen in Arnhem om beter te leren werken met functies en macro’s. U leert dan onder andere technieken om functies met elkaar te combineren (te nesten) zonder dat u foutmeldingen krijgt.

Speciaal voor managers, sales managers, gegevensanalisten, business-partners, controllers, financials en ervaren Excel gebruikers is er de ‘snelcursus’ draaitabellen. een draaitabel een samenvattingsrapportage, gebaseerd op een gegevensbestand. U kunt daarbij denken aan een download uit een financieel systeem (SAP, Exact) of uit een personeelsinformatiesysteem. Ook worden draaitabellen vaak gebruikt om gegevens te analyseren. In deze cursus leert u daar alles over.

Cursus Excel Arnhem incompany en klassikaal

Naast een de trainingen voor beginners en gevorderden, bieden wij voor specialisten een cursus Excel aan in Arnhem die zich richt op macro’s en VBA, of invoegtoepassing PowerPivot. Alle onze cursussen kunnen door heel Nederland incompany worden gegeven. Wilt u klassikaal een Excel training bijwonen in Arnhem en de training staat nog niet in de planning, dan plannen we in overleg met u een nieuwe datum in.

Daarnaast is het mogelijk om individueel een Excel cursus te volgen. De kosten hiervoor liggen uiteraard wel iets hoger. HR-ICT biedt ook de gelegenheid tot werkplekbegeleiding. We komen dan naar uw bedrijf/organisatie toe. We bekijken de werkzaamheden die u of uw medewerker met Excel moet uitvoeren. Vervolgens geven we een Excel training op maat, precies passend bij de leerdoelen. Individuele trainingen en werkplekbegeleiding worden vaak ingezet bij re-integratietrajecten en voor spoedcursussen.

Neem contact op »

Overige informatie cursus Excel in Arnhem

Bij de aanmelding en ook bij de aanvang van de cursus de houden we een korte intake. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld hun persoonlijke leerdoelen kenbaar te maken. We stellen het lesprogramma zo goed als mogelijk af op de leerdoelen van de groep of de individuele deelnemer. Doordat groepen nooit meer dan 6 deelnemers hebben, kunnen we een persoonlijke, kwalitatieve benadering garanderen. En heeft u na afloop van de cursus Excel in Arnhem nog vragen, dan kunt u tot 6 weken lang zonder extra kosten vragen stellen aan onze helpdesk.

De cursuslocatie in Arnhem

De Excel cursussen in Arnhem worden gegeven aan de Zijpendaalseweg 8, 6814CK te Arnhem.
Gratis parkeren is mogelijk bij het watermuseum op 5 minuten loopafstand. Betaald parkeren kan op 1 minuut loopafstand aan de Sonsbeeksingel.

De cursuslocatie ligt op 5 minuten loopafstand vanaf het NS-station Arnhem Centraal

 

.