Cursus Excel Arnhem

Je bent op zoek naar een Excel cursus in Arnhem of in de regio van Arnhem. Daar willen we je graag mee helpen! HR-ICT opleidingen biedt in Arnhem en omstreken Excel cursussen voor beginners, gevorderden en ervaren gebruikers.
Excel is met miljoenen gebruikers een van de meest populaire softwareprogramma’s ter wereld. Werken met een uitgebreid softwareprogramma als Excel vraagt de nodige aandacht, zowel voor beginners als voor ervaren gebruikers. Met onze cursussen bieden wij maatwerk op elk gewenst niveau!

Heb je al eens een tabel in Excel gemaakt? Of ken je Excel alleen van naam? Voor jou als beginner hebben we een speciale basiscursus Excel ontwikkeld die tevens uitermate geschikt als opfriscursus. Werk jij al met Excel, maar wil je geavanceerde functies gaan gebruiken? Dan hebben wij voor jou als ervaren gebruiker de gevorderden cursus. Tijdens deze cursus leer je hoe je met Excel snel en gemakkelijk gegevensbestanden kunt rapporteren en analyseren. Heb je dit reeds onder de knie? Dan is er voor gevorderden een uitdagende Excel cursus waarbij dieper wordt ingegaan op de diverse functies en het opnemen, (beperkt) aanpassen en uitvoeren van macro’s.

Is jouw Excel basiskennis dusdanig stevig dat je toe bent aan de volgende stap? Speciaal voor jou hebben wij een aantal unieke Excel-cursussen op maat ontwikkeld. Wat denk je van de Excel cursus Macro’s en VBA, of de cursus Power Pivot? Graag vertellen wij je meer over onze specialistische cursussen, die eveneens zijn gericht op eindgebruikers van Excel.

Excel cursussen bij HR-ICT opleidingen

Twijfel jij tussen de basiscursus of een cursus voor gevorderden? Onze handige instaptoets geeft je in tien minuten inzicht in jouw eigen Excel vaardigheden. Zo weet je zeker dat de gekozen cursus aansluit op jouw kennis en ervaring. Deze instaptoets kan je aanvragen via het contactformulier.

Alle cursussen Excel »

 

De planning van de Excel cursussen in Arnhem

Standaard wordt er elke maand een basiscursus Excel gepland in Arnhem. De vervolgcursussen worden eens in de 2 maanden gepland.
Excel cursussen worden ook gepland in andere steden. In de agenda staat een totaaloverzicht van alle geplande cursussen. Je kunt dus in de agenda ook kijken of op een voor jou geschikte datum, een cursus wordt gegeven in een andere stad.
Vanuit elk ageda item krijg je vervolgens met 1 klik toegang tot de pagina’s met detailinformatie over de cursus. Hier vind je onder meer informatie over het cursusprogramma en over de kosten.

Agenda »

Staat er geen geschikte datum in de agenda, dan kan je contact met ons opnemen. We plannen dan in overleg een andere datum in.
De vraag naar onze specialistische Excel cursussen is minder groot en daarom plannen we deze categorie cursussen altijd in overleg in.

De cursuslocatie in Arnhem

De Excel cursussen in Arnhem worden gegeven bij Topmeet aan de Zijpendaalseweg 8, 6814CK te Arnhem.

Locatie Excel cursus Arnhem

Gratis parkeren is mogelijk op ongeveer 10 minuten loopafstand, buiten de parkeerzone, aan de Zijpendaalseweg.
Betaald parkeren kan op 1 minuut loopafstand aan de Sonsbeeksingel.

De cursuslocatie ligt op 5 minuten loopafstand vanaf het NS-station Arnhem Centraal.

Incompany Excel cursus in Arnhem

De meeste cursussen die wij aanbieden worden ook incompany gegeven. Bij meer dan 3 inschrijvingen is een incompany cursus vaak al voordeliger. De cursus wordt dan gegeven op locatie bij de klant. Naast de kosten heeft een incompany Excel cursus ook nog als voordelen dat de inhoud van de cursus wordt afgestemd op wat nodig is voor de deelnemers. Je leert zo allleen wat nodig is! Een ander groot voordeel van een incompany cursus is dat de cursus ook kan worden opgedeeld in 2 halve dagen. Je hebt dan tussentijds de gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen aan onze Excel helpdesk.

Neem contact op »

Algemene info cursus Excel in Arnhem

Tijdens de klassikale Excel cursus in Arnhem is het mogelijk om gebruik te maken van je eigen laptop. Van belang is dan wel dat je de beschikking hebt over Excel 2013, 2016 of 365. Ook de versie van 2010 kan worden gebruikt. Tijdens de cursus wordt je dan geattendeerd op de kleine verschillen.
Wil je tijdens de cursus gebruik maken van een Mac en heb je de beschikking over Excel 2016 of 365, dan is dat ook mogelijk. We hebben een lijst met Excel functietoetsen beschikbaar. Voor de Excel cursussen voor gevorderden moet je er rekening mee houden dat de functionaliteit van Excel op een Mac wat beperkter is en dat de dialoogvensters er wat anders uit zien.
Heb je geen eigen laptop, dan kan je gebruik maken van een van onze lescomputers.

Bij de basiscursus Excel ontvang je een lesboek met oefeningen, oefenbestanden op ECDL-niveau. Daarnaast krijg je na afloop van de cursus per mail een korte samenvatting van de behandelde onderwerpen.
Deelnemers aan een cursus voor gevorderden ontvangen een uitgebreid naslagwerk en de set met oefenbestanden die we ook hebben gebruikt tijdens de cursus. Je hebt dan achteraf in ieder geval de mogelijkheid om de lesstof nog eens na te lopen en te oefenen.

Garanties

Onze geplande Excel cursussen in Arnhem gaan altijd door.
Na afloop van de cursus kan je 6 weken lang gratis bij onze helpdesk terecht met vragen over het behandelde lesmateriaal.

Alle cursussen Excel »

.