Cursus Excel Den Bosch

Bent u op zoek naar een Excel cursus in Den Bosch die aansluit bij uw huidige niveau? Dan bent u bij HR-ICT aan het juiste adres. Beginners kunnen bij ons terecht voor de basis cursus excel. Tijdens deze Excel cursus worden de basis beginselen van Excel aan de hand van voorbeelden en oefenopdrachten uitgelegd. We gaan ook in op de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is deze cursus ook prima geschikt als opfriscursus. Voor de meer ervaren gebruikers zijn er de verschillende trainingen voor gevorderden.

Al deze cursussen in Den Bosch worden klassikaal als open inschrijving, maar ook als incompany cursus gegeven. Onze Excel cursussen in ‘s-Hertogenbosch gaan door als er minimaal 2 inschrijvingen zijn. Dus als u zich samen met een collega aanmeld, dan is de planning voor de cursus al gegarandeerd.
Incompany curssussen hebben als voordeel  dat we langs komen bij uw bedrijf of organisatie. De cursus kan dan op maat worden samengesteld. Vanaf 4 deelnemers is een incompany cursus voordeliger.

Alle cursussen Excel »

Excel cursus beginners in Den Bosch

Met Excel kunt u ongelooflijk veel. Als beginnend Excel gebruiler heeft u daar wellicht last van. Het programma doet niet wat u wil, of er gebeurt van alles wat u niet had verwacht. Tijdens het volgen van de basiscursus wordt u haarfijn uitgelegd hoe het programma in elkaar zit. U zult dan ontdekken dat Excel is erg handig en kan juist enorm veel tijdswinst opleveren.
In deze basiscursus Excel lopen we stap voor stap door het lesmateriaal. U krijgt dan snel een beeld van de mogelijkheden. Denk daarbij aan het samenstellen, filteren en sorteren van gegevensbestanden, het uitvoeren van eenvoudige berekeningen en het samenstellen van totaalbladen. U krijgt ook voorbeelden van toepassingen waarvoor u Excel kunt gebruiken.Tijdens de cursus brengt u het geleerde door het maken van een aantal oefenopdrachten in de praktijk. Doordat wij met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers werken is het vaak ook mogelijk om, op het niveau van deze cursus, een eigen praktijksituatie te oefenen. De docent is dan beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.
Meer info over de basiscursus Excel (programma, planning en kosten).

Cursus Excel voor gevorderden

Na het volgen van de basiscursus Excel wilt u wellicht verder. Of wellicht heeft u de basis al onder de knie en wilt u alles leren over de analyse mogelijkheden van Excel. Dan is een Excel training voor gevorderden een snelle manier om uzelf bij te scholen. en uw kennis te verdiepen.

Om de cursus zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen is er een keuze uit 3 soorten Excel cursussen voor gevorderden, elk met een eigen aandachtsgebied: een cursus voor functies en macro’s, één voor lijsten, tabellen en draaitabellen én een snelcursus draaitabellen. Bij al deze trainingen staan de leerdoelen van de deelnemers centraal, dus de inhoud kan altijd licht worden aangepast.

Een overzicht van alle geplande cursussen is terug te vinden in ons planningsoverzicht. Hierop staan ook de cursussen die in Den Bosch worden gegeven. Heeft u op het planningsoverzicht een geschikte cursus gevonden, dan kunt u vandaar doorklikken naar de cursusinformatie.

Alle Excel cursussen in Den Bosch gaan bij een minimum inschrijving van 2 deelnemers altijd door. Dit is bijna altijd het geval. Wordt dat aantal niet gehaald, dan kunt u terecht bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Alphen aan den Rijn. Hier vinden altijd klassikale cursussen plaats, ongeacht het aantal aanmeldingen. De incompany trainingen, uiteraard ook voor specialisten,  kunnen echter door heel Nederland worden gegeven.

Neem contact op »

Meer informatie cursus Excel in Den Bosch

Naast al het benodigde lesmateriaal en oefenstof, krijgt u bij het volgen van een cursus van HR-ICT ook de garantie van nazorg. U kunt zonder bijkomende kosten tot 6 weken na afloop van de Excel training vragen stellen over de behandelde onderwerpen. Dat kan per e-mail, maar eventueel ook telefonisch.

Cursuslocatie voor de Excel trainingen in Den Bosch.

De Excel cursussen in Den Bosch worden gegeven in het gebouw ‘Emmastaete’ Aan het Emmaplein 4, 5211VW, Den Bosch. Deze locatie ligt op loopafstand van het station en van de parkeergelegenheden.