Cursus Excel Den Haag

Op het werk, maar ook thuis kunt u eigenlijk niet meer zonder Excel. Voor het bijhouden van de boekhouding, het uitvoeren van (simpele) berekeningen of geavanceerdere taken met functies en macro’s: het programma biedt onnoemelijk veel opties. Met een cursus Excel van HR-ICT in Den Haag zit u goed, ongeacht uw voorkennis of ervaring. U kunt namelijk op ieder niveau instromen.

Uiteraard bieden wij een cursus aan voor beginners, die nog weinig of geen ervaring hebben met spreadsheets. Voor de meer ervaren cursisten is het mogelijk om een Excel training voor gevorderden te volgen. Deze zijn er in verschillende varianten, ieder met een eigen focus. Bent u een ervaren gebruiker die nóg meer wil leren? Dan kunt u kiezen voor een van de specialistische cursussen, zoals werken met PowerPivot en macro’s en VBA.

Alle cursussen Excel »

Hoe wordt de Cursus Excel in Den Haag gegeven?

Veel van onze cursussen, of ze nou bedoeld zijn voor beginners of experts, worden incompany gegeven. Wij komen dus bij uw bedrijf/organisatie langs. Dat doen we door heel Nederland, dus ook in Den Haag. Het is echter ook mogelijk om een van onze trainingen klassikaal te volgen. Om dat in Den Haag te doen, zijn echter wel 2 of meer inschrijvingen nodig. Een strikt individuele cursus Excel is in Den Haag is dus niet mogelijk.

Hoe we de cursus ook geven, we werken altijd met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er voor iedere afzonderlijke cursist voldoende tijd en aandacht. De cursus wordt daarnaast altijd vanuit uw specifieke leerdoel, of die van uw organisatie gegeven. Heeft u in uw situatie niets aan (bijvoorbeeld) draaitabellen, dan zullen we dat onderwerp ook niet uitgebreid behandelen. Dat spreekt voor zich.

Excel cursus voor beginners in Den Haag

Werkt u met cijfers of gegevensbestanden, maar kent Excel nog (te) veel geheimen? Dan is de Cursus Excel Basis iets voor u. U leert werken met de praktische mogelijkheden van het programma, zoals het samenstellen, filteren en sorteren van een gegevensbestand. Ook eenvoudige berekeningen komen aan de orde. Wel wordt hierbij enige basiskennis van Windows verondersteld.

Wanneer u deze cursus in Den Haag gaat volgen, ontvangt u vooraf het standaard lesmateriaal. Daarnaast krijgt u een uitgebreid lesboek met oefenbestanden, zodat u de opgedane kennis meteen kunt testen. Uiteraard staan we u bij met tips, zodat u de belangrijkste basisprincipes van het programma snel onder de knie heeft. Na afloop heeft u een beter begrip van de mogelijkheden en voor welke doeleinden u Excel kunt inzetten.

Cursus Excel voor gevorderden en specialisten

Zit de basiskennis wel goed en bent u er klaar voor om Excel verder te ontdekken? Dan is een cursus Excel in Den Haag voor gevorderden de beste keus. Omdat de vraag hiernaar uiteenloopt, spitsen deze trainingen zich ieder afzonderlijk toe op specifieke onderwerpen. In de cursus over functies en macro’s worden onderwerpen als Voorwaardelijke Opmaak, Verticaal Zoeken en het combineren van functies behandeld.

Dan is er de snelcursus draaitabellen, onder meer bedoeld voor managers, gegevensanalisten en financial controllers. Deze is net iets anders dan de vergelijkbare cursus die zich richt op lijsten, tabellen en draaitabellen. Hierin wordt diep en zeer uitgebreid ingegaan op het samenstellen van draaitabellen en draaigrafieken. Weet u niet precies welke cursus voor u het meest geschikt is, neem dan even contact op.

Neem contact op »

Specialistische Cursus Excel in Den Haag

Wilt u zich verder bekwamen in macro’s en VBA, of business intelligence tool PowerPivot? Kies dan voor een van onze gespecialiseerde cursussen in Den Haag. Voor meer informatie over de trainingen op het gebied van PowerPivot, klikt u hier. Voor macro’s en VBA kunt u hier kijken. Heeft u voor die tijd nog vragen over onze cursussen, neem dan even contact op.