Cursus Excel Leiden

Bent u op zoek naar de perfecte Excel training die aansluit bij uw huidige niveau? Dan bent u bij HR-ICT aan het juiste adres. Beginners kunnen bij ons terecht voor de basiscursus, waarin de beginselen van Excel worden uitgelegd. Voor de meer ervaren gebruikers zijn er de verschillende trainingen voor gevorderden, ieder met hun eigen focus. Ook zijn er cursussen PowerPivot en macro’s en VBA.

 

Klassikaal

De basis cursus Excel en de cursussen voor gevorderden zijn klassikale cursussen; deze worden ook regelmatig in Leiden ingepland. Alle geplande klassikale cursussen, waaronder de cursussen in Leiden staan vermeld in de lesrooster. Heeft u in het rooster een geschikte cursusdatum gevonden, dan kunt vanuit de agenda verder naar de cursusinformatie. Staat er geen geschikte datum tussen dan plannen we in overleg een andere datum.

Alle cursussen Excel »

Excel cursus beginners in Leiden

Met Excel kunt u ongelooflijk veel. Wie het programma voor het eerst opent, slaat de schrik soms om het hart. Al die rijen, getallen, opties en mogelijkheden zijn op het eerste gezicht niet erg uitnodigend. Wie beter kijkt en wie het programma beter leert kennen, zal snel merken dat het allemaal wel meevalt. Excel is erg handig en kan juist enorm veel tijdswinst opleveren.

In onze basiscursus Excel in Leiden leren we de cursist om te gaan met de elementaire principes. Door middel van het lesmateriaal en een uitgebreid lesboek met oefenbestanden krijgt u inzicht in de mogelijkheden. Ook leert u hoe en waarvoor u Excel allemaal kunt gebruiken. Denk daarbij aan het samenstellen, filteren en sorteren van gegevensbestanden en het uitvoeren van eenvoudige berekeningen.
De basiscursus Excel in Leiden gaat altijd door!

Cursus Excel voor gevorderden

Excel bestaat al decennia lang en kent inmiddels een grote groep trouwe gebruikers. Door jarenlange ervaring kennen die gebruikers de belangrijkste ins en outs, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor verbetering. Geldt dat ook voor u? Dan is een Excel training voor gevorderden een waardevolle manier om uzelf bij te scholen. U gaat in deze cursus Excel, in Leiden of ergens in de buurt, nóg dieper in op de uitgebreide mogelijkheden.

De vraag is waar u in uw situatie, of dat van uw bedrijf/organisatie, het meeste behoefte aan heeft. Om de kennisoverdracht zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen, wordt de Excel cursus in Leiden onderverdeeld in drie varianten: een cursus voor functies en macro’s, één voor lijsten, tabellen en draaitabellen én een snelcursus draaitabellen. Bij al deze trainingen staan de leerdoelen van de deelnemers centraal, dus de inhoud kan altijd licht worden aangepast.
Wanneer u in Leiden klassikaal een Excel training voor gevorderden wilt volgen, dienen er meer dan 2 inschrijvingen te zijn. Wordt dat aantal niet gehaald, dan kunt u terecht bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Alphen aan den Rijn. Hier vinden altijd klassikale cursussen plaats, ongeacht het aantal aanmeldingen. De incompany trainingen, uiteraard ook voor specialisten,  kunnen echter door heel Nederland worden gegeven.

Cursus Excel in Leiden voor specialisten

Zegt PowerPivot u iets, of houdt u zich bezig met Visual Basic for Applications (VBA)? Laat de kans dan niet liggen om uzelf verder te bekwamen door middel van een Cursus Excel in Leiden voor échte specialisten. Net als al onze andere cursussen wordt u in een groepje van maximaal 6 deelnemers bijgeschoold. Dat doen we uiteraard incompany, maar ook klassikaal of individueel.

Neem contact op »

Meer informatie cursus Excel in Leiden

Naast al het benodigde lesmateriaal en oefenstof, krijgt u bij het volgen van een cursus van HR-ICT ook de garantie van nazorg. U kunt zonder bijkomende kosten tot 6 weken na afloop van de Excel training vragen stellen over de behandelde onderwerpen. Dat kan per e-mail, maar eventueel ook telefonisch.

Incompany

Al deze cursussen worden ook in de regio Leiden als incompany cursus gegeven. We komen dus langs bij uw bedrijf of organisatie.