Cursus Excel Rotterdam

Ben je op zoek naar een cursus Excel in Rotterdam? HR-ICT opleidingen biedt in Rotterdam en omstreken Excel cursussen voor beginners, gevorderden en ervaren gebruikers. Met onze cursussen bieden wij maatwerk op elk gewenst niveau!

Heb je al eens een tabel in Excel gemaakt? Of ken je Excel alleen van naam? Voor jou als beginner hebben we een speciale basiscursus Excel ontwikkeld die tevens uitermate geschikt als opfriscursus. Werk jij al met Excel, maar wil je geavanceerde functies gaan gebruiken? Dan hebben wij voor jou als ervaren gebruiker de Excel cursussen voor gevorderden. Tijdens de cursus leer je hoe je met Excel snel en gemakkelijk gegevensbestanden kunt rapporteren en analyseren. Heb je dit reeds onder de knie? Dan is er voor gevorderden een uitdagende cursus waarbij dieper wordt ingegaan op de diverse functies en het opnemen, (beperkt) aanpassen en uitvoeren van macro’s.

Is jouw Excel basiskennis dusdanig stevig dat je toe bent aan de volgende stap? Speciaal voor jou hebben wij een aantal unieke Excel-cursussen op maat ontwikkeld. Wat denk je van de Excel cursus Macro’s en VBA, of de cursus Power Pivot? Graag vertellen wij je meer over onze specialistische cursussen, die eveneens zijn gericht op eindgebruikers van Excel.

Excel cursussen bij HR-ICT opleidingen

Twijfel jij tussen de basiscursus en de cursus voor gevorderden? Onze handige instaptoets geeft je in tien minuten inzicht in jouw eigen Excel vaardigheden. Zo weet je zeker dat de gekozen cursus aansluit op jouw kennis en ervaring.

Alle cursussen Excel »

Hoe wordt de Cursus Excel in Rotterdam gegeven?

Klassikaal (open inschrijving)

De basiscursus en de cursussen voor gevorderden kunt u klassikaal volgen. De klassikale cursussen in Rotterdam gaan al door bij minimaal 2 deelnemers; dat is dus bijna gegarandeerd zeker. We werken altijd met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er voor iedere afzonderlijke cursist voldoende tijd en aandacht. De planning van de klassikale Excel cursussen staat op deze agenda pagina. Staat er geen geschikte datum tussen en wilt u toch graag een cursus volgen dan kunnen we in overleg een andere datum inplannen.

Agenda »

Individuele training

Ook een strikt individuele cursus Excel is in Rotterdam is mogelijk; een 1 op 1 cursus kost wel wat meer. Daar staat tegenover dat dat u de volledige aandacht van de docent krijgt en dat de cursus volledig op maat kan worden samengesteld.

De cursus wordt daarnaast vanuit uw specifieke leerdoel, of die van uw organisatie gegeven. Heeft u in uw situatie niets aan (bijvoorbeeld) draaitabellen, dan zullen we dat onderwerp ook niet uitgebreid behandelen. Dat spreekt voor zich.

Incompany

Onze cursussen, of ze nou bedoeld zijn voor beginners of experts, worden ook incompany gegeven. Wij komen dan bij uw bedrijf/organisatie langs. Dat doen we door heel Nederland, dus ook in Rotterdam. Heeft u geen geschikte cursuslocatie of geen laptops; geen probleem; ook dat kunnen we voor u regelen. Incompany cursussen worden ook op maat samengesteld.

Excel cursus voor beginners in Rotterdam

Werkt u met cijfers of gegevensbestanden, maar kent Excel nog (te) veel geheimen? Dan is de Cursus Excel Basis iets voor u. U leert werken met de praktische mogelijkheden van het programma, zoals het samenstellen, filteren en sorteren van een gegevensbestand. Ook eenvoudige berekeningen komen aan de orde. Wel wordt hierbij enige basiskennis van Windows verondersteld.

Wanneer u deze cursus in Rotterdam gaat volgen krijgt u een uitgebreid lesboek met oefenbestanden, zodat u de opgedane kennis meteen kunt testen. Uiteraard staan we u bij met tips, zodat u de belangrijkste basisprincipes van het programma snel onder de knie heeft. Na afloop heeft u een beter begrip van de mogelijkheden en voor welke doeleinden u Excel kunt inzetten.
Meer info over de basiscursus Excel (programma, planning en kosten).

Cursus Excel voor gevorderden en specialisten

Zit de basiskennis wel goed en bent u er klaar voor om Excel verder te ontdekken? Dan is een cursus Excel in Rotterdam voor gevorderden de beste keus. Omdat de vraag hiernaar uiteenloopt, spitsen deze trainingen zich ieder afzonderlijk toe op specifieke onderwerpen. In de Excel cursus over functies en macro’s worden onderwerpen als Voorwaardelijke Opmaak, Verticaal Zoeken en het combineren van functies behandeld.

Dan is er de snelcursus draaitabellen van 1 dagdeel, onder meer bedoeld voor managers, gegevensanalisten en financial controllers. In de vergelijkbare cursus die zich richt op lijsten, tabellen en draaitabellen wordt diep en uitgebreid ingegaan op het samenstellen van draaitabellen en draaigrafieken. Weet u niet precies welke cursus voor u het meest geschikt is, neem dan even contact op.

Specialistische Cursus Excel in Rotterdam

Wilt u zich verder bekwamen in macro’s en VBA, of business intelligence tool PowerPivot? Kies dan voor een van onze gespecialiseerde cursussen in Rotterdam. Voor meer informatie over de trainingen op het gebied van PowerPivot, klikt u hier. Voor macro’s en VBA kunt u hier kijken. Heeft u voor die tijd nog vragen over onze cursussen, neem dan even contact op.

Alle Excel cursussen »

Onze cursuslocatie in Rotterdam

In Rotterdam worden onze cursussen gegeven bij Zipperz Business Center, Olympiaweg 4, 3077 AL te Rotterdam.

Locatie Excel cursus Rotterdam

Voor het gebouw is een groot parkeerterrein. Parkeren is hier gratis.
Dit parkeerterrein bestaat uit 2 gedeelten. Rond 9:30u is het gedeelte het dichts bij het pand vaak vol; u kunt dan beter iets verder doorrijden naar het 2e gedeelte.

ZiPPERZ Business Center is uitstekend bereikbaar aan de A16 [Afrit 24, Feyenoord] en eveneens makkelijk bereikbaar met tramlijn 23.

Neem contact op »