Cursus Excel Rotterdam

Wie voor zijn of haar dagelijkse bezigheden veel met cijfers of gegevensbestanden werkt, kan niet zonder Excel. Het spreadsheetprogramma van Microsoft biedt ongekend veel mogelijkheden en wordt gebruikt voor simpele financiële berekeningen, tot het bijhouden van complete boekhoudingen. Hiervoor zijn uiteenlopende competenties vereist, die u tijdens een cursus Excel in Rotterdam kunt leren.

De cursus Excel in Rotterdam is bedoeld door gebruikers op ieder niveau. Het maakt dus niet uit als u nog geen enkele ervaring heeft met het programma. Daarvoor bieden wij de basis training Excel aan. Bent u al bekend met Excel en wilt u zich juist verbeteren? Dan bieden de verschillende cursussen voor gevorderden genoeg uitdaging. Ook biedt HR-ICT specialistische cursussen aan voor Macro’s en VBA, en PowerPivot.

Alle cursussen Excel »

Excel cursus voor beginners in Rotterdam

Beschikt u over basiskennis van Windows, maar wilt u eindelijk weleens leren hoe Excel moet worden gebruikt? Dan is de Cursus Excel Basis iets voor u. Het doel van deze training is om het programma te leren kennen. Na afloop weet u wat de mogelijkheden zijn en hoe het programma nou eigenlijk werkt. Tijdens de Excel training in Rotterdam krijgt u – naast standaard lesmateriaal en een uitgebreid lesboek – tal van handige tips.

Onze Excel cursus voor beginners in Rotterdam focust zich op de beginselen. U leert dus hoe u gegevensbestanden samenstelt, sorteert en kunt filteren. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan elementaire functies als optellen, vermenigvuldigen, delen en een percentage berekenen. Kortom, na deze training bent u in staat om probleemloos zelfstandig aan de slag te gaan met Excel.

Training Excel voor gevorderden

Bent u al geruime tijd bekend met Excel, kunt u aardig overweg met spreadsheets, maar wilt u zichzelf verder bekwamen? Dan kunt u in Rotterdam ook een cursus Excel voor gevorderden volgen. Deze zijn er in meerdere smaken. De eerste cursus voor gevorderden richt zich op het werken met lijsten, tabellen en draaitabellen. Ook kunt u kiezen voor een cursus waar u leert werken met functies en macro’s.

Daarbaast bieden we een snelcursus draaitabellen aan. Deze cursus is bedoeld voor managers, sales managers, gegevensanalisten, business-partners, controllers, financials en andere ervaren gebruikers. Daarbij wordt bijvoorbeeld uitgebreid aandacht besteed aan het uitvoeren van analyses als omzetstijging ten opzichte van het jaar ervoor, of de leeftijdsopbouw van het personeelsbestand. Uiteraard kunt u na het volgen van deze training nog veel meer.

Excel cursus in Rotterdam, klassikaal of niet?

Onze cursussen worden op meerdere manieren gegeven: klassikaal, incompany én individueel. Daarnaast is het ook mogelijk om werkplekbegeleiding te krijgen. Bent u van plan om een van onze trainingen klassikaal te volgen, dan kunt u terecht in Rotterdam.

Wanneer worden de Klassikale cursussen gegeven?

De geplande cursussen, waaronder de cursussen in Rotterdam staan vermeld in de agenda. Heeft u in de agenda een geschikte cursusdatum gevonden, dan kunt vanuit de agenda verder naar de cursusinformatie. Staat er geen geschikte datum tussen In Rotterdam kunnen we op verzoek extra cursussen inplannen op een voor u geschikte datum.

Incompany

Bij incompany komen we naar u toe, ongeacht de locatie. Dus door heel Nederland. Een cursus Excel in Rotterdam kan worden gegeven bij ieder type bedrijf, zorginstelling of andersoortige organisatie. Vooraf worden altijd de leerdoelen van de cursisten besproken, zodat de cursus optimaal kan worden afgesteld op de behoeften van de cursist/organisatie.

Neem contact op »

 

De cursuslocatie Excel cursus in Rotterdam

In Rotterdam worden onze cursussen gegeven bij Zipperz Business Center, Olympiaweg 4, 3077 AL te Rotterdam.
Voor het gebouw is een groot parkeerterrein.
Parkeren is hier gratis.
De cursuslocatie is op 6 minuten loopafstand van het metrostation Stadion Feyenoord.

Locatie Excel cursus Rotterdam

 

Meer informatie over cursus Excel in Rotterdam

Wanneer u wilt deelnemen aan een (incompany) Excel training in Rotterdam, is het handig als u beschikt over Excel 2013, 2016 of 365. Ook met de versie uit 2010 kunt u in principe deelnemen, maar dan wordt u gewezen op beperkte essentiële verschillen. Nadat de training erop zit, heeft u nog (kosteloos) 6 weken de tijd om vragen te stellen over de door ons behandelde onderwerpen. Dat kan zowel per mail als telefonisch.