Cursus Excel Utrecht

Microsoft Excel is zonder enige twijfel het populairste spreadsheetprogramma ter wereld. Wie voor zijn werk bezig is met getallen en/of boekhouding, kan niet zonder. Omdat het programma voortdurend wordt vernieuwd en zich continu doorontwikkelt, ontkomt u niet aan bijscholing. Met een cursus Excel in Utrecht blijft u bij en behoudt u of uw bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Excel training is echter niet zomaar onder te brengen in één simpele cursus. Onder de grote groep gebruikers zitten logischerwijs flinke niveauverschillen. HR-ICT biedt om die reden verschillende cursussen aan, die bedoeld zijn voor gebruikers op ieder niveau. Dus van beginner tot gevorderd, of zelfs nog een stapje verder.

Alle cursussen Excel »

Cursus Excel op maat in Utrecht

Zolang wij niet weten wat uw leerdoelen zijn, heeft het weinig zin om met een Excel cursus te starten. Met andere woorden: we kijken eerst naar uw situatie, zodat we de cursus af kunnen stellen op de wensen en eisen van de deelnemers. Dat maatwerk stelt ons in staat om in korte tijd zeer efficiënt en effectief de benodigde informatie over te brengen. U leert dus meer in minder tijd.

Ook de kleinschalige opzet van onze cursus Excel in Utrecht draagt daaraan bij. We werken namelijk altijd met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. De cursusleider kan zijn of haar aandacht zo goed verdelen. Aan iedere individuele deelnemer wordt veel aandacht besteed. Dat staat los van het niveau van de cursussen, die uiteenlopen van basis en gevorderd tot specialistisch.

Incompany Excel cursus in Utrecht

De meeste cursussen die wij aanbieden worden incompany gegeven. We komen dus op gezette tijden bij u langs, overal in Nederland. Voor individuen is het echter ook mogelijk om klassikaal een Excel training te volgen. Dat kan sowieso in Rotterdam of Alphen aan den Rijn, en bij meer dan 2 inschrijvingen ook in Utrecht. Ook strikt individuele begeleiding behoort tot de opties.

Indien u of iemand binnen uw bedrijf/organisatie daar behoefte aan heeft, verzorgt HR-ICT ook werkplekbegeleiding. Onze professionals komen langs om steun te bieden op locatie. Dat kan erg handig zijn als u Excel gebruikt voor een bepaald aantal belangrijke taken, die u sneller en efficiënter wilt kunnen uitvoeren. Met de juiste hulp en begeleiding, kan dat in relatief korte tijd aangeleerd zijn. Een volledige cursus is dan misschien niet nodig.

Welke cursus Excel in Utrecht voor welk doel?

Bent u een beginner en heeft u weinig tot helemaal geen verstand van spreadsheets? Dan is de Basiscursus Excel de enige juiste keuze. Voor gevorderden zijn er meerdere opties. Eén cursus richt zich specifiek op functies en macro’s, een andere op lijsten, tabellen en draaitabellen. Ook is het voor bijvoorbeeld managers, gegevensanalisten en financial controllers mogelijk om een snelcursus draaitabellen te volgen.

Voor een specialistische cursus – de buitencategorie – bent u bij HR-ICT eveneens aan het juiste adres. In de cursus macro’s en VBA leert u bijvoorbeeld uw eigen functies te maken en het automatiseren van standaard handelingen. Voor gegevensanalisten en financial controllers die de cursus voor gevorderden hebben afgerond, bestaat de mogelijkheid om verder te gaan met PowerPivot. Ook hiervoor kunt u een aparte cursus volgen.

Neem contact op »

Algemene info cursus Excel in Utrecht

Om deel te kunnen nemen aan een Excel training in Utrecht dient u de beschikking te hebben over Excel 2013, 2016 of 365. Ook de versie van 2010 kan worden gebruikt, zij het dat u dan wordt gewezen op (beperkte) essentiële verschillen. En last but not least: Na afloop van de cursus kunt u 6 weken lang zonder bijkomende vragen stellen aan onze helpdesk.