Cursus Excel Utrecht

Je bent op zoek naar een cursus Excel in Utrecht of in de regio van Utrecht? Daar willen wij je graag verder mee helpen!
Excel is een uitgebreid softwareprogramma en daarom hebben wij meerdere Excel cursussen samengesteld. Zo is er een basiscursus Excel voor de beginner. Deze cursus is ook prima geschikt als opfriscursus. Voor de gevorderden is er een Excel cursus gericht op het rapporteren en analyseren van gegevensbestanden. Daarnaast is er voor gevorderden een pittige cursus waarin dieper wordt ingegaan op functies en marco’s.
Wil je je nog verder specialiseren dan is de Excel cursus marco’s en VBA of de cursus PowerPivot wellicht wat voor je. Ook deze specialistische cursussen zijn gericht op eindgebruikers van Excel.

Excel cursussen bij HR-ICT opleidingen

Twijfel je tussen een basiscursus excel of een excel cursus voor gevorderden, dan hebben wij een instaptoets beschikbaar. Met deze toets krijg je een goed inzicht in je Excel vaardigheden; zo helpen we je bij het kiezen van de juiste cursus. Het maken van deze toets kost je ongeveer 10 minuten.

Alle cursussen Excel »

De planning van de Excel cursussen in Utrecht

Standaard wordt er elke maand een basiscursus Excel gepland in Utrecht. De vervolgcursussen worden eens in de 2 maanden gepland.
Excel cursussen worden ook gepland in andere steden niet al te ver van Utrecht. In de agenda staat een totaaloverzicht van alle geplande cursussen. Je kunt dus in de agenda ook kijken of op een voor jou geschikte datum, een cursus wordt gegeven in een andere stad in de omgeving van Utrecht.
Vanuit elk agenda item krijg je vervolgens met 1 klik toegang tot de pagina’s met detailinformatie over de cursus. Hier vind je onder meer informatie over het cursusprogramma en over de kosten.

Agenda »

Staat er geen geschikte datum in de agenda, dan kan je contact met ons opnemen. We plannen dan in overleg een andere datum in.
De vraag naar onze specialistische Excel cursussen is minder groot en daarom plannen we deze categorie cursussen altijd in overleg in.

De cursuslocatie in Utrecht

Onze cursussen in Utrecht worden gegeven in de Savannah Tower aan de Savannahweg nummer 17 te Utrecht. Deze locatie ligt langs de A2 ter hoogte van de afslag Noord-ring Utrecht. Er is voldoende gratis parkeerplek op het terrein van de Savannah Tower. Vrij parkeren aan de straat is ook mogelijk.

Locatie Excel cursussen HR-ICT in Utrecht

Incompany Excel cursus in Utrecht

De meeste cursussen die wij aanbieden worden ook incompany gegeven. Bij meer dan 3 inschrijvingen is een incompany cursus vaak al voordeliger. De cursus wordt dan gegeven op locatie bij de klant. Een ander voordeel van een incompany Excel cursus is dat de inhoud van de cursus wordt afgestemd op wat nodig is voor de deelnemers. Je leert zo alleen wat nodig is! Nog een voordeel van een incompany cursus is dat de cursus kan worden opgedeeld in 2 halve dagen. Je hebt dan tussentijds de gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen aan onze Excel helpdesk.

Neem contact op »

Algemene info cursus Excel in Utrecht

Tijdens de klassikale Excel cursus in Utrecht is het mogelijk om gebruik te maken van je eigen laptop. Van belang is dan wel dat je de beschikking hebt over Excel 2013, 2016 of 365. Ook de versie van 2010 kan worden gebruikt. Tijdens de cursus wordt je dan geattendeerd op de kleine verschillen.
Wil je tijdens de cursus gebruik maken van een Mac en heb je de beschikking over Excel 2016 of 365, dan is dat ook mogelijk. We hebben een lijst met Excel functietoetsen beschikbaar. Voor de Excel cursussen voor gevorderden moet je er rekening mee houden dat de functionaliteit van Excel op een Mac wat beperkter is en dat de dialoogvensters er wat anders uit zien.
Heb je geen eigen laptop, dan kan je gebruik maken van een van onze lescomputers.

Bij de basiscursus Excel ontvang je een lesboek met oefeningen, oefenbestanden op ECDL-niveau. Daarnaast krijg je na afloop van de cursus per mail een korte samenvatting van de behandelde onderwerpen. Deelnemers aan een cursus voor gevorderden ontvangen een uitgebreid naslagwerk en de set met oefenbestanden die we ook hebben gebruikt tijdens de cursus. Je hebt dan achteraf in ieder geval de mogelijkheid om de lesstof nog eens na te lopen en te oefenen.

Garanties

Onze geplande Excel cursussen in Utrecht gaan altijd door.
Na afloop van de cursus kan je 6 weken lang gratis bij onze helpdesk terecht met vragen over het behandelde lesmateriaal.

Alle cursussen Excel »