Cursus Excel

Praktijk gerichte Excel trainingen op meerdere niveaus. Ook incompany

Werk je veel met cijfers of met gegevensbestanden, dan ben je vast bekend met Excel. Excel is een uitgebreid programma met zeer veel mogelijkheden. Daarom wordt de cursus Excel op meerdere niveaus gegeven:

Tijdens de basiscursus leer je onder andere hoe je gegevens invoert, opmaakt, selecteert en sorteert. Ook ontdek je hoe je met functies en formules eenvoudige berekeningen maakt.

Tijdens de cursussen Excel voor gevorderden worden complexere onderwerpen zoals macro’s, draaitabellen, verticaal zoeken en het combineren van functies behandeld.

De basis cursus Excel en de vervolg cursussen Excel worden klassikaal, incompany en als individuele training gegeven. Ook werkplekbegeleiding is mogelijk!

De klassikale cursussen worden standaard gegeven in Rotterdam en Alphen aan den Rijn. maar kunnen bij 2 of meer inschrijvingen ook in Den Haag, Utrecht, Leiden en Amsterdam worden georganiseerd. Incompany trainingen worden landelijk gegeven.

Onze cursussen zijn van toepassing op Excel 2013, Excel 2016 en Excel 365. Werk je nog met Excel 2010, dan kan je ook deelnemen; je wordt dan gewezen de beperkte essentiële verschillen.

De specialistische cursus PowerPivot wordt uitsluitend als incompany- of als individuele cursus gegeven.

Deelnemers aan de Excel trainingen kunnen zonder bijkomende kosten tot 6 weken na afloop van de cursus vragen stellen over de behandelde onderwerpen. Deze vragen worden door de helpdesk per mail of indien nodig telefonisch beantwoord.

Lees verder

Cursus Excel