Ervaringen

De groep bestond uit 6 deelnemers en dat is de maximale groepsgrootte. Hierdoor veel persoonlijke aandacht en tempo op maat. Als cursist wordt je echt meegenomen en zodra je dreigt af te haken krijg je op een prettige manier extra uitleg of tijd. De theorie wordt helder uitgelegd, direct toegepast en met enthousiasme verteld. De trainer heeft enorm veel kennis over Excel en weet dit op een begrijpelijke manier uit te leggen. Deze combi (kennis en kunst van uitleggen) is een zeldzame en enorm prettig!

Deelnemer basiscursus Excel

Alleen maar positieve berichten, dus ik hoop snel weer een cursus in te mogen plannen.

ABIN Accountants en Adviseurs - Incompany Excel cursussen basis + gevorderd

Heel erg bedankt voor beide trainingen, ik hoor alleen maar positieve feedback en ik denk dat we er allemaal veel aan gehad hebben.

Incompany trainingen Excel voor gevorderden HIK Vision

De reacties op de trainingen zijn erg positief geweest! Bedankt voor jouw tijd en energie.

Bevolkingsonderzoek Zuid-West - Incompany Excel cursussen basis + gevorderd

" Top cursus "

Loyens en Loeff - incompany cursus Excel

" De cursus was erg nuttig voor mijn praktijk. Ik had het idee dat de docent de cursus op onze wensen had ingericht en hij had veel kennis. Ik zou een vervolgcursus zeker aanraden. "

Loyens en Loeff - incompany cursus Excel

Een praktische cursus in een niet al te grote groep en een hele schappelijke prijs voor wat je krijgt, Ik heb de cursus Word en Excel gevolgd een heel goed verzorgde cursusdag met persoonlijke aandacht. Veel geleerd. Bedankt Hans!!!!

Christina Blok - Klassikale cursus Word en Excel

Persoonlijk heb ik erg veel aan de cursussen gehad, vanaf het ontvangst me erg op mijn gemak gevoeld, de maier van les geven als erg prettig ervaren, de te behandelen stof was uitdagend, en de persoonlijke benaderen geeft het, het extra tintje waardoor ik in mijn normale werk toch verder kom.

Verder zijn de locatie's, catering top in orde.

Joost - Cursus Excel & Excel Advanced in Alphen aan den Rijn

De training is zeer 'praktisch' en dat past wel bij mij. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om aan deze cursus mee te doen. Ik heb er erg veel aan gehad.
Bedankt voor je hulp en steun.

Caroline de Jonge

Ik was heel blij met deze cursus, ik heb heel veel van opgestoken en ben achter gekomen dat er veel met exel gedaan kan worden. Het tempo was goed. Na de uitleg van de trainer konden wij zelf aan de slag. Ik zou zeker andere collega's/vrienden en familie deze training adviseren bij deze trainer.

Kuwait Petroleum Nederland BV/NV

"Cursus Excel voor gevorderden: Zeer goede en prettige training met veel persoonlijk aandacht. In een korte tijd geleerd waarvoor ik kwam en een hoop er bij geleerd wat mijn werk makkelijker maakt."

Syntrus Achmea Hypotheken