Excel training

Werkt u veel met cijfers? Dan bent u ongetwijfeld op de hoogte van de meerwaarde van Excel. Dit bekende programma van Microsoft is wereldwijd verreweg de populairste software voor het uitvoeren van berekeningen en het werken met grote gegevenssets. Het programma staat echter bekend om een steile leercurve en dat is lastig als u uw kennis snel wilt uitbreiden. Een Excel training van Van Dijk Computeropleidingen is in dat geval zeker geen overbodige luxe.

Of u uzelf nu onder de groep beginners of gevorderden schaart; bij een goede Excel training heeft u altijd baat. Bij Van Dijk Computeropleidingen onderscheiden we ons door kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal en geven we trainingen voor uiteenlopende doelgroepen. Dat doen we zowel klassikaal, individueel als incompany (denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbegeleiding op maat). Hierdoor vindt u bij ons altijd wel de ideale training op basis van uw expertiseniveau.

Excel training voor beginners: klassikaal, incompany of individueel

Programma’s uit de Microsoft Office serie worden tegenwoordig door vrijwel elke organisatie gebruikt en Excel vormt hierop geen uitzondering. Of het nu om scholen of om grote ondernemingen gaat; dit beroemde programma is op vrijwel elke computer aanwezig. Dat maakt dat u waarschijnlijk al globaal op de hoogte bent van de interface, maar dat wil niet zeggen dat u alle ins en outs van de software kent. Daar is immers toch echt een gedegen training voor nodig. Een Excel training van Van Dijk Computeropleidingen bijvoorbeeld.

Wij bieden u de keuze uit meerdere trainingen, waaronder een speciale variant voor beginners. Hierdoor krijgt u de belangrijkste basisvaardigheden snel onder de knie en kunt u deze in uw dagelijkse werkzaamheden direct toepassen. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen en filteren van gegevensbestanden, maar ook aan het toepassen van zeer praktische functies en formules. U ontvangt als lesmateriaal een helder lesboek met handige oefenbestanden. Dit zorgt ervoor dat u de Excel training ook daadwerkelijk direct in de praktijk kunt brengen.

Excel training voor gevorderden: unieke workshop

Als u al langere tijd met het programma werkt, is de kans aanwezig dat u onze Excel training voor beginners inmiddels bent ontgroeid. Speciaal voor u bieden wij daarom een variant voor gevorderden aan. Een zeer interessante aanvulling op de basistraining, want als gevorderde leert u meer over zaken als macro’s, draaitabellen, verticaal zoeken en voorwaardelijke opmaak. Kortom; alle functionaliteiten die u kunnen helpen om uw werk sneller en effectiever uit te voeren.

U krijgt de beschikking over een extensief naslagwerk en tal van oefenbestanden en praktijkvoorbeelden van uitwerkingen. Wij adviseren u vooraf goed na te denken over de gewenste trainingsvorm. Zowel klassikaal, incompany als werkplekbegeleiding behoren tot de mogelijkheden. De optimale manier van trainen is afhankelijk van uw specifieke wensen en de wijze waarop u de vergaarde kennis wilt toepassen.

Meer informatie of aanmelden

Excel training voor VBA en PowerPivot: tips en tricks

Zelfs als u onze Excel training voor gevorderden heeft afgerond, kunt u soms merken dat u bepaalde specialistische kennis ontbeert. Wilt u verschillende routineuze handelingen in het programma die u veel tijd kosten bijvoorbeeld automatiseren? Dan is aanvullende kennis over een programmeertaal als Visual Basic for Applications (VBA) absoluut noodzakelijk. Hiermee kunt u talloze handelingen in de software op eenvoudige wijze automatiseren. Mits u natuurlijk weet hoe dit werkt.

Daar leren we u alles over in onze specialistische Excel VBA training. Onze Excel training voor PowerPivot is een ander goed voorbeeld van een specialistische cursus waar u meer leert over het werken met grote hoeveelheden data in diverse gegevensbronnen. Heeft u vragen over onze trainingen of unieke manier van werken? Laat het weten via info@vandijkcomputeropleidingen.nl of bel ons vrijblijvend op 06 4663 5084.